TwinWeld Sweden AB

Om oss

TwinWeld Sweden AB

Alltid högsta kvalitet hos oss

Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet inom branschen och har genom åren skaffat oss både kompetensen och erfarenheten att jobba lösningsorienterat. Vi försöker alltid att titta på förbättringspotential och att effektivisera produktion och arbetsflödet både internt och extern. Det innebär att vi kan komma med förslag om produktförbättring och genomföra det. För att kunna leverera absolut högsta kvalitet ger vi alltid det lilla extra som behövs och använder alltid material i toppklass.

Långvariga samarbeten

Certifierade och licenserade

Kundfokuserade

TwinWeld Sweden AB har sin utgångspunkt i Medelpadområdet men vi åtar oss uppdrag inom hela Norden och även internationellt.

Företaget grundades 2016 och har sedan dess slutfört över 1 000 uppdrag och börjar närma sig 2 000. Vi huserar i samma lokaler som var vår tidigare arbetsplats och som vi köpte när dåvarande företag såldes. Det är i denna lokal vi har vår utrustning för all legotillverkning som exempelvis rörledningar, ljuddämpare och tryckkärl. Vi har även viss utrustning som går att ta med för att kunna utföra uppdrag ute hos kund.

På TwinWeld Sweden arbetar vi med alla slags svetsningsmetoder, dock främst titansvetsning och speciallegering. Vi har alla nödvändiga certifikat och licenser för att utföra svetsning både inom Sverige och utomlands.

Att svetsa kräver precision för att slutresultatet ska vara av högsta kvalitet. Vi har den kompetens, kunskap och erfarenhet som krävs, och framför allt rätt utrustning. Dessutom ser vi alltid till att hålla oss uppdaterade om allt som är nytt inom vår bransch och våra arbetsområden. Ta gärna del av våra referenser och arbeten som vi utfört tidigare.