TwinWeld Sweden AB

MIG/MAG

TwinWeld Sweden AB

MIG/MAG Svetning: Modern Teknologi för Kvalitativ Svetsning

MIG-svetsning, vilket står för ”Metal Inert Gas”, och MAG-svetsning, som står för ”Metal Active Gas”, utgör den vanligaste svetsmetoden inom en rad tillämpningar, inklusive reparationer av bilar och bilplåtar. En MIG/MAG-svets består av en strömkälla och ett matarverk, som kan vara antingen integrerade i en enhet eller separata. Genom matarverket förs en trådelektrod/rörelektrod fram genom ett slangpaket till en svetspistol. Dessutom krävs en gasflaska med skyddsgas för att skapa en skyddande atmosfär runt svetsbågen.

Vi specialiserar oss på MIG/MAG-svetsning av rostfritt stål med materialtjocklekar mellan 3 och 20 mm, i enlighet med standarden EN15614-1. Detta innebär att vi kan garantera högkvalitativa svetsningar som uppfyller industriella standarder och krav.

Fördelar med MIG/MAG Svetning:


Precision och Kvalitet: MIG/MAG-svetsning möjliggör hög precision och kvalitet i varje svetsning, vilket säkerställer hållbara och pålitliga resultat.

Effektivitet: Genom att använda moderna MIG/MAG-svetsprocesser kan vi öka vår produktivitet och effektivitet, vilket gör det möjligt för oss att hantera både små och stora svetsprojekt på ett effektivt sätt.

Anpassningsbarhet: Våra MIG/MAG-svetsprocesser är flexibla och kan anpassas efter specifika krav och behov hos våra kunder. Detta innebär att vi kan leverera skräddarsydda lösningar för olika svetsapplikationer och projekt.

Säkerhet: Genom att använda moderna MIG/MAG-svetsmetoder kan vi säkerställa en säker arbetsmiljö för våra svetsare och minimera risken för skador och olyckor.

Med vårt fokus på högkvalitativ MIG/MAG-svetsning av rostfritt stål kan vi erbjuda pålitliga och hållbara svetslösningar för olika industriella tillämpningar och projekt.